Skip to content

Link to accessibility

Masthead Internal - Tillit Vekst

Om oss

Alliance Healthcare er Boots Norges grossist og forsyner i dag våre egne 160 Boots apotek, sykehus og sykehusapotek, frittstående apotek i Apotekergruppen og kommunehelsetjenesten over hele Norge. Alliance Healthcare Norge er en av fem godkjente fullsortiments legemiddelgrossister i Norge og har distribusjon fra Langhus utenfor Oslo og fra Tromsø.

Boots og Alliance Healthcare er en del av det Internasjonale selskapet Walgreens Boots Alliance som er det ledende selskapet innen distribusjon av legemidler, helse- og sykepleieartikler i Europa og som i partnerskap med Walgreens i USA utgjør verdens største apotekkjede.  Alliance Healthcare har leveranser i over 20* land til mer enn 230 000** apotek, leger, helsesentre og sykehus fra mer enn 390 distribusjonssentre.

 

Om Walgreens Boots Alliance

Walgreens Boots Alliance (På børs, Nasdaq: WBA) er et ledende globalt selskap innen apotekdrift og grossistvirksomhet.

Selskapet har mer enn 100 års erfaring fra utvikling og produksjon av legemidler og store anerkjente velværeserier som No7, Botanics og Soltan. På verdensbasis har selskapet tilstedeværelse i mer enn 25* land, sysselsetter over 415 000* mennesker og er den største apotekdrevede helse- og velværekjeden i USA og Europa.

  • WBA er den globalt ledende apotekkjeden med mer enn 18 500* apotek og utsalgssteder i 11* land.
  • WBA er den største globale legemiddeldistributøren- og grossisten med mer enn 390* distribusjonssentre som leverer til mer enn 230.000* apotek, leger, helsesentre og sykehus i mer enn 20* land.
  • WBA er en av verdens største innkjøper av reseptbelagte legemidler og mange andre helse- og velvære produkter.

Selskapet inkluderer Walgreens, Duane Reade, Boots og Alliance Healthcare i sin portefølje samt kjente merkevarer innen skjønnhet og velvære som for eksempel No7, Liz Earle, Soap & Glory, Sleek MakeUP og Botanics. Mer selskapsinformasjon er tilgjengelig på www.walgreensbootsalliance.com


*12 måneders periode - avsluttet 31. august 2018, bygget på offentlig tilgjengelige tall fra AmerisourceBergen.

Walgreens Boots Alliance - Global tilstedeværelse